Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fans dont turn off

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BITE_ME
    replied
    Zapco amplifiers. The bottom boxes with the RED, BLACK wires are the +\- 40 Volt power supplies. The middle boxes are the storage supplies. The top boxes are the 100 x 2 amplifiers.

    So.
    Basically it's a 1969 car, with a 1980's audio system.

    Leave a comment:


  • ruidos99
    replied
    holly crap!! what’s all that!!?? looks good!

    Leave a comment:


  • BITE_ME
    replied
    Ok.
    Car that I'm working on now. 20 relays total.
    1595117331585-458167461.jpg

    Leave a comment:


  • ruidos99
    replied
    A Pic for you guys!
    Attached Files

    Leave a comment:


  • ruidos99
    replied
    Ok I installed 2 80amp relays and done!!! works like a champ!! thank you!!

    Leave a comment:


  • BITE_ME
    replied
    Originally posted by ruidos99 View Post
    hello, well its properly wired... could it be a bad ground? block not grounded? the msd relay is showing left led on, 12v in the output... iam going to install a regular relay...
    Left LED ON = "Fault due to 12V applied directly to the output, or faulty unit."
    Link: https://documents.holley.com/frm3428...643_lowres.pdf

    For the record. I don't like any solid state relays. Their a pain to wire up, and when they do go bad, their very hard to replace.

    PS: I wired up 14 regular relays, and 1 adjustable timed delay relay today in 1 car today.....with out any diagrams. In the 80's and 90's I would wire-up around 300 relays a month. Not a single one ever went bad.

    Use:
    Bosch Relays 332209150

    Leave a comment:


  • Heatsoaked
    replied
    Originally posted by ruidos99 View Post
    hello, well its properly wired... could it be a bad ground? block not grounded? the msd relay is showing left led on, 12v in the output... iam going to install a regular relay...
    What's the difference between a MSD relay and a regular relay?

    Leave a comment:


  • ruidos99
    replied
    hello, well its properly wired... could it be a bad ground? block not grounded? the msd relay is showing left led on, 12v in the output... iam going to install a regular relay...

    Leave a comment:


  • ruidos99
    replied
    ok!! ill check the hole thing tomorrow!! thank you!

    Leave a comment:


  • BITE_ME
    replied
    Bad wiring.
    If you send a ground signal to the fan trigger wires. The display will show the fans are activated.

    Leave a comment:


  • ruidos99
    started a topic Fans dont turn off

    Fans dont turn off

    hello

    just got my car started, but as soon as I turn on the ignition switch the fans come on, engine is cold and temp for the fans is set at 180.
    Iam running a solid state msd relay for the fans and it shows that the ECU is activating the fans , the app shows the fans off.... do I have a bad ECU??
Working...
X